Petrica Andrei Orchestra Formatie Nunta Bucuresti Trupa Cover va invita la o scurta calatorie in care jazz-ul este subiectul principal.

Ma bucur sa vad ca din ce in ce mai multi tineri sunt atrasi de muzica de jazz. Chiar si la petreceri unde desigur predomina muzica comerciala un ‘pic’ de jazz e binevenit.

Imi place sa improvizez pe o tema data! Imi plac pasele dintre muzicieni. Jazz-ul este un gen muzical al improvizatiei care ofera o mare libertate artistului si  necesita multa cunoastere muzicala. Acest stil muzical a aparut in SUA la inceputul anilor 1900. Coabitarea mai multor populatii, care locuiau in New Orleans au creat un stil nou provenit din traditiile lor muzicale. Parintele jazz-ului este considerat Buddy Bolden, care a fost lider-ul unei trupe numite ‘The Bolden Band’.

Muzicienii – pilonii jazz-ului – care au avut o mare contributie la dezvoltarea acestui gen sunt Louis Armstrong, Duke Ellington, Charlie Parker, Miles Davis.

Petrica Andrei Orchestra este o formatie de nuntatrupa cover care are in repertoriu foarte multe piese de jazz. Petrica Andrei,pianistul si liederul formatiei de nunta din Bucuresti a inceput studiul muzicii de la varsta de 6 ani la Liceul de Muzica Dinu Lipatti din Pitesti.La varsta de 16 ani a descoperit dragostea si atractia catre muzica de jazz studiind cu Maestrul Marius Popp. Pana in prezent Petrica Andrei a lansat mai multe albume de jazz si anume in anul 2000 ‘From Our Jazz’, in anul 2006 ‘The first meeting’, in 2012 ‘Dedicated Waltz’ si in curand va fi lansat ‘The second meeting’.

Petrica Andrei OrchestraFormatie Nunta BucurestiTrupa Cover va invita sa vizionati un colaj din piesa compuse de George Gershwin!

PETRICA ANDREI ORCHESTRA FORMATII NUNTA BUCURESTI TRUPA COVER FORMATII EVENIMENTE TARAF LAUTARI TRUPA DE COVER

Call Now