Petrica Andrei Orchestra este o formatie nunta din Bucurestitrupa cover care asigura programul artistic 100% live pe intreaga durata a unui eveniment (nunta, botez, petrecere privata, concert).Suntem printre putinele formatii de nuntatrupa cover – care pot aborda orice stil de muzica la nivel profesional datorita valorii individuale ale instrumentistilor si solistilor care fac parte din Petrica Andrei Orchestra si a experientei atat pe plan national cat si pe plan international pe care o avem. Versatilitatea este o alta calitate foarte importanta a formatiei de nunta Petrica Andrei Orchestra ceea ce ne permite sa interactionam in permanenta cu publicul.

Repertoriul de nunta al trupei de cover Petrica Andrei Orchestraformatie evenimente este sincronizat cu diferitele momente ale petrecerii si ales in asa fel incat sa surprinda publicul prin spontaneitate si originalitate.

Un alt aspect foarte important al unei formatii de nunta de succes il reprezinta sunetul . Petrica Andrei Orchestra este insotita in permanenta de instalatie de sunet de cea mai inalta performanta, sunetist si echipa tehnica profesionista. Intotdeauna instalam echipamentul de sonorizare si efectuam probele de sunet cu 3-4 ore inaintea inceperii evenimentului.

Pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie cu adevarat special alegeti Petrica Andrei Orchestra, o formatie de nunta trupa cover –  care va crea o atmosfera unica si de neuitat!

FORMATIE NUNTA , FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, TRUPE COVER,FORMATII EVENIMENTE, ORCHESTR NUNTA, ORCHESTRE NUNTA,TARAF LAUTARI NUNTA

Call Now