Petrica Andrei OrchestraTrupa cover Formatie Nunta Bucuresti a fost invitata sa sustina un concert la o petrecere Consulat Onorific a Romaniei in Austria.

Evenimentul s-a desfasurat intr-o locatie de vis dotata cu echipamente video, sunet si lumini de cea mai inalta performanta. Liderul formatiei de nuntatrupa cover Petrica Andrei Orchestra a fost incantat sa performeze pe un pian de concert Yamaha cu o acustica exceptionala. Trupa de cover Petrica Andrei Orchestra s-a prezentat intr-o formula extinsa formata din patru suflatori (trompeta, trombon, saxofon alto, saxofon tenor ), cvartet de coarde (doua viori, viola, violoncel ), sectie ritmica (baterie, chitara bas, chitara electrica, pian), acordeon. Emilia Musala, solista trupei de coverformatie nunta BucurestiPetrica Andrei Orchestra a incantat audienta prin tinuta aleasa special si anume o rochie personalizata avand culorile tricolorului romanesc. Repertoriul diversificat oferit de Petrica Andrei Orchestra a fost ales cu mare atentie si a cuprins prelucrari din muzica clasica, piese de jazz, coveruri ale anilor 60, 70, 80, 90 si piese celebre din folclorul romanesc.

Petrica Andrei Orchestra multumeste organizatorilor pentru invitatie si abia asteptam urmatoare petrecere consulat  in Austria!

Va prezentam cateva poze de la eveniment.

PETRICA ANDREI ORCHESTRA FORMATIE NUNTA BUCURESTI TRUPA COVER FORMATIE EVENIMENTE TARAF NUNTA

Call Now