Cele mai importante momente la o petrecere, in linii mari, sunt: cununia civila, ceremonia religioasa si, bineinteles, petrecerea.
Daca pentru primele doua etape, in ziua nuntii se procedeaza conform obiceiurilor locului, in cazul petrecerii de nunta doua lucruri sunt importante: animarea atmosferei cu muzica buna si distractia. Bineinteles ca si mancarea conteaza, caci dupa dans si foamea trebuie potolita cu bucate alese. Si asta pentru a prinde energie pentru o noua hora, desigur. Altfel ce amintiri credeteti ca raman peste timp, culorile din sala? Nu, ci distractia!
Adevarul este ca pana in seara cand totul e pus la punct asa cum trebuie si cheful poate incepe, sunt multe griji si pregatiri de facut pentru un eveniment. Mai ales daca mirii vor sa organizeze totul singuri si nu apeleaza la cineva specializat in asa ceva.
Dar pe langa toate florile, prajiturile, hainele si aranjamentele alese, primele doua lucruri ce trebuie stabilite dupa alegerea unei date sunt: locatia, care trebuie sa fie libera in data respectiva, si muzica de nunta, care daca va fi live, band-ul ales trebuie sa se plieze cu aceeasi data.
Si bugetul este un criteriu in functie de care se fac alegeri pentru un eveniment, insa trebuie sa stiti ca nu puteti reduce foarte mult pretul cand alegeti o formatie nunta sau o trupa cover live. Nu uitati ca muzica face peste 60-70 la suta dintr-o petrecere  si daca aceasta nu este de calitate si pe gustul invitatilor, riscati sa aveti sala mai mult goala si distractia sa nu fie cea asteptata inca de la inceput.
Nu va spunem noi ce si cum sa faceti pentru petrecerea d-voastra, mai ales ca ea trebuie sa fie dupa cum visati voi, dar va putem garanta ca daca alegeti sa petreceti cu noi, nu veti regreta. Repertoriul Petrica Andrei Orchestra este unul foarte bogat si variat, potrivit pentru toate gusturile si pentru orice fel de petrecere va doriti.

FORMATIE NUNTA FORMATIE NUNTA BUCURESTI TRUPA COVER TRUPE COVER ORCHESTRA EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA TARAF NUNTA TARAF LAUTARI NUNTA

Call Now