Ca romanul stie sa se distreze nu mai este un secret pentru nimeni. Fie ca joaca pe muzica populara, muzica gipsy sau muzica tiganeasca, asa cum i se mai spune, important e sa fie petrecere.
Si nici nu conteaza evenimentul daca muzica, mancarea si bautura exista. Cheful e chef oriunde sunt oameni veseli și pusi pe dans si voie-buna.
Bineinteles ca muzica tiganeasca nu se potriveste la un eveniment sofisticat unde se impune o anumita tinuta si unde muzica clasica in surdina este necesara. Dar in rest, fie nunta, botez, zi aniversara sau onomastica, aproape ca nu se poate fara cateva melodii gipsy. Si daca mai e si o interpreta care canta frumos, asa cum este Gina Lincan, solista formatiei nuntatrupa covertaraf nunta –  Petrica Andrei Orchestra, de exemplu, nu ai cum sa nu indragesti muzica tiganeasca.
Dar atentie! Muzica tiganeasca nu trebuie confundata cu manelele. Nu este deloc una si aceeasi treaba. In cazul manelelor, acestea au influente orientale, imprumutate, adesea copiate chiar, dupa melodiile turcesti. In schimb in cazul muzicii tiganesti, aceasta are o intreaga traditie in spate.
Cei mai in varsta, si nu doar ei, sigur recunosc melodii precum: Jelem Jelem, N-am nici haine nici pantofi, Foaie verde mar domnesc, Am iubit o ardeleanca, etc…
Muzica tiganeasca si distractia romanilor merg foarte bine impreuna. Cred ca putini sunt cei care ar putea sa stea la mese in momentele in care piesa Saraiman incepe sa cante, mai ales live. De asta se si recomanda o trupa cover spre exemplu, pentru ca membri ei pot interpreta foarte multe piese cunoscute sau mai putin cunoscute, dar de mare success si cu impact puternic asupra doritorilor de distractie.
Asadar, cine doreste muzica tiganeasca la petrecerea sa, si multe alte genuri, poate apela cu incredere la serviciile Petrica Andrei Orchestra Bucuresti sau si din imprejurimi chiar.

FORMATIE NUNTA FORMATIE NUNTA BUCURESTI TRUPA COVER TRUPE COVER ORCHESTRA NUNTA ORCHESTRA EVENIMENTE TARAF NUNTA TARAF LAUTARI NUNTA

Call Now