Indiferent de eveniment sau de genul preferat al fiecarui om, o formatie nunta trebuie sa tina cont de trenduri ce nu mor niciodata. Chiar daca in timp se mai pierd, poate, unele traditii si obiceiuri ale locului, un lucru este clar: muzica romaneasca nu va pieri!
Si dupa cum la ortodocsi exista o randuiala, ca de exemplu in cazul nuntii, aceasta sa aiba loc dupa cununia civila si cea religioasa, la fel exista si aceasta regula nescrisa ca muzica romaneasca sa fie prezenta la aproape orice fel de petrecere.
Orice casnicie, dupa datina crestina, trebuie sa inceapa cu o nunta si fiind vorba despre romani, cum ziceam, momentul nu poate trece fara a fi incununat si de cateva melodii macar din muzica romaneasca. De la muzica populara de joc si voie buna, la doine sau chiar muzica usoara pe alocuri, romanul pare sa se distreze cel mai bine in graiul sau, nu-i asa?
Iar asta nu se aplica doar la nunti, ci si la petreceri private, zi onomastice sau aniversare, taieri de mot la copii, botez si asa mai departe. Sigur, pentru muzica romaneasca din difuzoare, poate va ganditi ca un Dj ar fi suficient, costuri mai mici etc. Si nu intentionam sa va contrazicem, insa ne permitem sa adaugam ca daca doriti intr-adevar un spectacol in toata regula, mai potrivit ar fi sa alegeti dintre trupe cover sau orchestra evenimente profesionista.
Impactul, categoric, ar fi altul cand se mai pot face si dedicatii, cand interactiunea cu muzicantii este prezenta si cand momentele se pot adapta in functie de cum se doreste. Si asta fara sa mai spunem ca muzica romaneasca este apreciata chiar si de strainii veniti in vizita si nu numai.
Insa daca va doriti clipe distractive de neuitat, suntem siguri ca stiti ce aveti de facut. Membri Petrica Andrei Orchestra va stau mereu la dispozitie in vederea oricarui eveniment, sau chiar spectacol dorit, indiferent daca doriti muzica romaneasca sau aveti alte preferinte muzicale.

FORMATIE NUNTA BUCURESTI FORMATIE NUNTA FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA ORCHESTRA EVENIMENTE TRUPA COVER TRUPE COVER TARAF NUNTA TARAF LAUTARI NUNTA

Call Now