Sa organizezi o intalnire de zece ani de la terminarea liceului, nu este asa usor precum pare. De la contactarea tuturor colegilor, pana la invitatiile pentru profesori, confirmarea numarului de locuri, alegerea locatiei, meniului, tortului si mai ales muzica pentru petrecere, totul trebuie sa fie impecabil.
Dar sa presunem ca ati ales deja o locatie frumoasa, ati stabilit numarul total de persoane cu tot cu profesori si perechile celor ce au pe cineva in viata lor. Ati aflat cam cine ce prefera sa consume si ati stabilit si un meniu. Tortul e si el in plan. Ce mai ramane? Bineinteles, muzica.
Aici chiar poate fi o alegere dificila! De ce? Simplu, fara muzica nu exista petrecere reusita. Dar nu orice fel de muzica, nu!
Acum, de cand cu legea anti-fumatului in spatiile inchise, fiind foarte multi fumatori, riscati sa aveti sala mai mult goala si sa va fi chinuit degeaba cu tot aranjamentul si organizarea. Fostii colegi si profesori vor sta mai mult afara decat sa incinga o hora.
Ei, dar ca asta sa nu se intample, trebuie aleasa cea mai buna muzica, fiindca acolo unde e distractie mare, se uita si de fumat, numai sa se danseze.
Asa ca ati putea apela si la serviciile unui DJ priceput, dar pentru o atmosfera de neuitat poate mai potrivita ar fi prezenta unui solist sau doi. Muzica de nunta nu se asculta doar la nunti si in plus, muzica de petrecere nu trebuie sa fie numai pentru cand va casatoriti, corect?
Petrica Andrei Orchestra are o mare varietate de servicii muzicale si daca vreti ca distractia de la intalnirea de zece ani sa fie mai ceva ca in liceu, muzica face marea diferenta. Altfel, daca nu e ce trebuie din punct de vedere muzical, nici chef pe cinste nu poate fi.

FORMATIE NUNTA FORMATIE NUNTA BUCURESTI FORMATIE EVENIMENTE TRUPA COVER TRUPE COVER ORCHESTRA NUNTA ORCHESTRA EVENIMENTE TARAF NUNTA TARAF LAUTARI NUNTA

Call Now