Petrica Andrei Orchestraformatie nunta Bucurestitrupa covertaraf lautari face o scurta analiza si vom vedea ce inseamna muzica gipsy, ce inseamna manelele si care este diferenta dintre ele. Pentru ca da, nu e unul si acelasi lucru.
Cand vorbim despre manele, vorbim despre versuri simple puse pe muzica. Subiectele abordate sunt in principal despre bani, tovarasi, noroc, femei, viata, dusmani si, bineinteles, dragoste sau Dumnezeu. Si, sigur, toate astea fac parte din viata, insa felul in care sunt cantate difera de muzica gipsy.
In manele se pot recunoaste usor influentele orientale si balcanice.
Muzica gipsy, in schimb, e cu totul altceva. De obicei vocea celui sau celei care canta, impreuna cu ritmurile lente de doina, sau ritmurile alerte, de petrecere, exprima o suferinta si un dor a nomadului greu de egalat.
Spre exemplu Gina Lincan, solista band-ului Petrica Andrei Orchestraformatie nunta Bucrestitrupa cover taraf lautari nunta pe langa muzica de petrecere, mai poate interpreta si multe melodii gipsy precum: „Saraiman”, „Lume Lume”, „Un tigan avea o casa”, „Trec tiganii trec”, „N-am nici haine nici pantofi”, „Pilem Pilem”, „Pe ulita armeneasca” si multe altele.
Intr-adevar si muzica gipsy are un iz balcanic, iar piesele fac parte din tarafuri cunoscute sau mai putin cunoscute. Insa aceste piese te trimit cu gandul la o calatorie prin timpuri. Muzica aceasta te poate face sa vibrezi.
Nu degeaba este atat de apreciata la petreceri, iar daca mai sunt si straiele specifice genului prin preajma, traditia are un plus. Astfel, din fericire, se pare ca muzica gipsy se va canta muti ani de acum inainte.
Daca vreti o petrecere reusita, muzica lautareasca, muzica gipsy, dar si cea de petrecere, va pot anima seara intr-un fel memorabil. Si nu uitati, cu Petrica Andrei Orchestra  formatie nunta Bucurestitrupa covertaraf nunta – puteti avea toate acestea si multe alte genuri muzicale preferate.

FORMATIE NUNTA FORMATIE NUNTA BUCURESTI TRUPA COVER TRUPE COVER ORCHESTRA EVENIMENTE FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA TARAF LAUTARI TARAF NUNTA LAUTARI

Call Now