Stim cu totii ca muzica de nunta este acea muzica fara de care petrecerile de nunta, inclusiv ceremonii si festivaluri de dinainte sau de dupa eveniment, nu ar mai avea doza de distractie necesara.
Muzica de nunta poate sa fie cantata live de catre solistii vocali sau de instrumentisti, ori se pot utiliza melodii deja inregistrate. Dar asta depinde si de formatul nuntii, de traditiile acesteia sau de traditii ale trasaturilor culturale, precum si de preferintele mirilor.
Spre exemplu, atunci cand se anunta venirea invitatilor, muzica de nunta este folosita si ca ceremonial al miresei.
De cele mai multe ori, la nunti, se prefera muzica lautareasca sau populara, care sa creeze o atmosera animata dupa cununia religioasa si chiar inainte de ea, in anumite cazuri.
Muzica de nunta se mai foloseste si dupa sau inainte de cununia civila, noii soti preferand muzica  populara, muzica gipsy, muzica lautareasca, muzica live, trupe cover si asa mai departe, fiecare avand scopul de a binedispune toti invitatii prezenti la eveniment.
Cum, de obicei, dupa cununia civila si cea religioasa urmeaza petrecerea, muzica de nunta profesionista este de nelipsit in acest cadru. Asa ca un show live de calitate mereu va fi apreciat si tinut minte mul timp dupa eveniment.
In tara noastra preferintele muzicale difera de la o zona la alta. Petrica Andrei Orchestra ofera muzica pe toate gusturile, inclusiv muzica moderna, melodii celebre, slagare de dragoste si multe alte genuri, toate fiind menite sa se plieze petrecerii dar si povestii de iubire a cuplului.
Iar pentru cei care prefera muzica populara, dorind sa respecte traditia romaneasca si obiceiurile locului, muzica de nunta cantata cu suflet, intruneste perfect aceste mici placeri ale vietii.
Asadar, fie ca se prefera muzica live instrumentala, muzica live vocala sau ambele, muzica de nunta mereu va fi ingredientul principal pentru petreceri de neuitat.

FORMATIE NUNTA FORMATIE NUNTA BUCURESTI TRUPA COVER TRUPE COVER TRUPA COVER BUCURESTI ORCHESTRA EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA BUCURESTI TARAF NUNTA TARAF NUNTA BUCURESTI

Call Now