In Romania, interesul pentru muzica clasica nu este unul prea mare. Iar acest lucru reprezinta o problema a industriei muzicale de la noi.
In tara noastra, acest gen muzical se promoveaza prea putin fata de cat ar merita si astfel tinerii nu prea sunt atrasi de aceasta.
Muzica clasica, cu toate ca nu este apreciata la adevarata sa valoare, continua sa fie o inspiratie de mana intai pentru orice alt gen muzical. Importanta sa nu poate fi usor suprimata odata ce se trece peste dificultatea invatarii unui instrument.
Poate ca muzica clasica nu este o industrie ca cea a muzicii comerciale de astazi, insa nu putem nega rolul ei important in cadrul anumitor evenimente speciale.
Acolo unde se impune eleganta si rafinament, muzica clasica trebuie sa fie prezenta. Fie ca vorbim de pian, vioara, sau contrabas, la un eveniment deosebit sau chiar pentru anumite filme, artistii iubitori ai genului pot asigura coloana sonora potrivita momentului.
Desi mai putin ca inainte, chiar si azi mai sunt cupluri care prefer sa-si lege destinele pe notele muzicii clasice. Iar daca se intampla asta, e bine ca formatia aleasa pentru nunta sa stie sa interpreteze si astfel de melodii.
Spre exemplu, daca ati alege sa colaborati cu Petrica Andrei Orchestra, o mare varietate de genuri muzicale vor putea fi acoperite. De la muzica de petrecere, muzica gipsy, muzica populara sau usoara si pana la muzica clasica.
Revenind insa, la noi acest gen nu este foarte popular fiindca nu are sustinerea si promovarea pe care o merita. Cu toate astea, muzica clasica reuseste cumva sa se mentina vie si dincolo de usile inchise ale anumitor spectacole. Si acesta nu poate fi decat un lucru bun. Inseamna ca pe undeva, mai exista o speranta. Iar un moment potrivit al aprecierii ei ar putea fi al nuntilor clasice, unde magia se poate simti mult mai profund.

FORMATIE NUNTA FORMATIE NUNTA BUCURESTI ORCHESTRA NUNTA TRUPA COVER TRUPE COVER NUNTA FORMATII DE NUNTA TOP FORMATII NUNTA ORCHESTRA EVENIMENTE,TARAF NUNTA,TARAF LAUTARI NUNTA

Call Now