V-ati intrebat vreodata ce se afla dincolo de scena si de public? Chiar daca o formatie nunta nu are concerte impunatoare sau prea multe aparitii tv, sa nu credeti ca in culise e liniste.
Nu, o formatie nunta nu doarme niciodata. Si nicidecum nu este mai putin importanta decat trupele cunoscute publicului larg. Iar membri acestor formatii adeseori nu canta doar la nunti si petreceri restranse, ci participa si la anumite concursuri sau canta uneori si in deschiderea marilor concerte. Dar asta e alta poveste.
De ce am zis ca o formatie nunta nu doarme niciodata? Fiindca asa e! Numai ganditi-va putin. Un grup care canta la nunti si au ca principala sursa de venit aceasta activitate, pierd foarte multe ore de somn. Stim cu totii ca atunci cand dormim ziua, nu e la fel de odihnitor ca noaptea.
Apoi, nu sunt doar noptile petrecerilor cele care implica munca si nesomn. Chiar daca publicul e restrans ori numeros, chiar daca scena pe care se canta e grandioasa ori nu, munca din spate e la fel de multa.
O formatie nunta care se respecta nu va da voie ca oboseala sa se observe, ci va interpreta cu voiosie piesele si va anima seara asa cum se cuvine.
Insa in spatele a tot ce se vede stau multe ore de munca, de repetitii, de discutii si dezbateri pentru alegerea celor mai bune optiuni muzicale, sonorizari si vestimentatii.
Pentru o formatie nunta profesionista este important sa cunoasca nu doar locatia in care trebuie sa cante, ci si alte detalii legate de aceasta. Astfel va sti ce echipament trebuie sa aduca si cum sa-l adapteze incintei pentru redarea sunetului cat mai clar.
O formatie nunta buna este aceea care poate sa ridice lumea de pe scaune si sa danseze aproape toata noaptea, avand senzatia ca timpul zboara. Si asta fara a se vedea vreun strop din stresul de dinaintea inceperii evenimentului.

FORMATIE NUNTA FORMATIE NUNTA BUCURESTI TRUPA COVER TRUPE COVER TARAF NUNTA TARAF LAUTARI NUNTA ORCHESTRA NUNTA ORCHESTRA EVENIMENTE

Call Now