In primul rand trebuie sa stiti ca o trupa cover poate canta mai multe genuri muzicale. De obicei, trupele cover isi fac veacul la nivel regional sau local, interpretand melodii cunoscute ale artistilor preferati.
Cei care aleg sa cante doar in trupe cover, pot interpreta mai mult in baruri sau cluburi mai mici si rareori in deschiderea vreunui superstar international. Petrica Andrei Orchestra, formatie nunta Bucuresti, canta frecvent, in concertele din Austria, in deschiderea unor mari artisti precum: Mariah Carey, Robbie Williams, Nicole Scherzinger, Rod Stewart.
Trupele cover pot de asemenea sa cante si la nunti, insa daca vreti o seara complexa din punct de vedere muzical, atunci indicat ar fi sa alegeti o formatie nunta profesionista. Astfel veti avea parte si de trupa cover dorita si, pe langa asta, in functie de orchestra evenimente aleasa si desigur, in functie si de preferinte, puteti avea parte chiar de genuri precum gipsy ori muzica lautareasca. Iar cu Petrica Andrei Orchestra va puteti bucura de toate genurile muzicale preferate.
Revenind, insa, la trupa cover, in timp ce unii muzicieni prefera sa faca doar asta, fiind multumiti asa, altii pot gasi aceasta munca restrictiva si prin urmare membrii acestor trupe se pot schimba frecvent.
Trebuie retinut faptul ca desi unele trupe cover pot interpreta si la nunti, formatia de nunta este totusi diferita de acestea. Formatiile de nunta au setlisturile mult mai variate decat trupele cover, acestea din urma fiind mai potrivite cu tipul de festivaluri locale, evenimente caritabile sau alte petreceri private.
O trupa cover, dupa cum ii spune chiar numele, se bazeaza mai mult pe coveruri și prea putine ajung in timp sa cante creatii proprii.
Desigur ca exista si trupe cover compuse din muzicieni profesionisti, cum este de altfel si cea din spatele Petrica Andrei Orchestra, unde membrii trupei pot interpreta o larga varietate de stiluri muzicale, adaptate fiecarui gen de eveniment in parte.
Si pana la urma, o trupa cover ce se concentreaza si pe aceasta directie, poate reprezenta un plus valoare pentru muzicienii profesionisti si nu numai.

FORMATIE NUNTA FORMATIE NUNTA BUCURESTI FORMATII NUNTA TRUPA COVER TRUPE COVER ORCHESTRA NUNTA ORCHESTRA EVENIMENTE TARAF NUNTA TARAF LAUTARI NUNTA

Call Now