Formatie Nunta Bucuresti, Trupa Cover

Despre noi

Petrica Andrei Orchestra este o trupa de coverformatie de nunta complexa din punct de vedere muzical. Atat liderul, Petrica Andrei, cat si componenti orchestrei, sunt muzicieni cu studii in domeniu, artisti cu experienta mare in evenimente (nunta, botez, petrecere corporate, petrecere privata), cat si concerte atat in Romania cat si in strainatate.

Petrica Andrei  Petrica Andrei

Petrica Andrei, absolvent al Universitatii de Muzica Bucuresti, membru al UCMR – ADA, avand o recunoastere ca fiind unul dintre cei mai buni pianisti din Romania, si-a format in jurul sau o echipa cu muzicieni de exceptie. De-a lungul carierei Petrica Andrei a colaborat cu muzicieni foarte valorosi din Romania cum ar fi : Aura Urziceanu, Monica Anghel, Nico, Luminita Anghel, DIrectia 5. A sustinut concerte de jazz alaturi de Big Bandul Radio dirijat de Ionel Tudor, precum si alti muzicieni de jazz, Decebal Badila, Garbis Dedeian, Marin Petrache Pechea, Ion Baciu Jr. Anca Parghel.. etc.

In prezent Petrica Andrei OrchestraTrupa de coverFormatie de Nunta sustine de 4 ori pe an concerte in Austria alaturi de faimoasa cantareata Nicole Scherzinger.

Gina Lincan Gina Lincan

Gina Lincan provine dintr-o familie cu traditie de generatii in muzica lautareasca si de petrecere. A mostenit de la mama ei talentul si dragostea fata de muzica. A lansat de-a lungul timpului mai multe albume cu piese atat proprii cat si din repertoriul national. A sustinut foarte multe turnee in strainatate: SUA, Norvegia, Olanda, Germania, Israel, unde a colaborat cu instrumentisti de valoare ai genului.

Emilia Musala Emilia Musala

Cea de a doua solista a formatiei de nunta – trupa cover – Petrica Andrei Orchestra este Emilia Musala, cunoscuta pe piata muzicala din Romania. A acumulat o experienta foarte mare desfasurandu-si activitatea pe vase de croaziera de lux, unde a abordat piese de cabaret, cover, evergreen, piese internationale din repertoriul de jazz.  A participat si la concursul tv “Vocea Romaniei” unde a ajuns in semifinala.

                                                   

In continuare va prezentam pe Bety, o solista a formatiei de nunta trupa coverPetrica Andrei Orchestra cu o voce de exceptie, care a studiat muzica inca de la varsta de 6 ani. A urmat cursurile Liceului de Muzica George Enescu din Bucuresti, sectia jazz, dupa care a studiat la Universitatea de Muzica Bucuresti, sectia canto jazz. Are o vasta experienta in domeniul evenimentelor colaborand cu mai multe trupe de succes din tara si abordeaza mai multe genuri de muzica cum ar fi cover, muzica usoara romanesca, hit-uri de actualitate, piese din repertoriul de jazz.

                                          Cristiana Pascu, o alta solista de succes a formatiei de nuntatrupa cover taraf nuntaPetrica Andrei Orchestra, are o voce pe masura talentului mostenit din familia Pascu. In prezent este studenta la Conservator la sectia canto.  Desi este foarte tanara, Cristiana poate aborda cu usurinta un repertoriu variat si anume cover, muzica usoara romaneasca, folclor autentic si piese din muzica lautareasca. 

Formatia de nunta Petrica Andrei Orchestra sustine recitaluri 100% live si garanteza reusita evenimentelor dvs prin asigurarea unui spectacol muzical adaptat la cerintele publicului si la toate categoriile de varsta.                                                                          FORMATIE NUNTA FORMATIE NUNTA BUCURESTI TRUPA COVER TRUPE COVER TARAF NUNTA ORCHESTRA EVENIMENTE FORMATIE EVENIMENTE  ORCHESTRA NUNTA                                                                                          


Dati un share daca va place pagina noastra !