Atunci cand planificati o nunta si ajungeti la partea cu muzica, nu uitati ca aici, cea mai importanta este calitatea sunetului.
Si pentru ca nunta sa fie chiar de vis, asa cum sigur va doriti, echipamentul utilizat pentru redarea muzicii este si el foarte important. Asa se face ca indiferent daca alegeti Dj sau formatie nunta,taraf lautari,orchestra evenimente ori trupa cover, sistemul de sunet trebuie sa fie unul performant. Calitatea sunetului chiar depinde de asta.
Daca va intrebati ce inseamna o calitate buna a sunetului, aflati ca aceasta se traduce printr-un sistem potrivit ce nu va deranja invitatii nici cand volumul este foarte tare, iar melodiile se vor auzi foarte clar. Insa pentru asta, sistemul de sunet trebuie si el adaptat salii, dar si numarului celor prezenti.
Cu un Dj si un playlist puteti obtine o experienta placuta, insa pentru un plus de dinamism, tot o formatie nunta ar fi de preferat.
În cele mai multe cazuri orchestra evenimente stie cel mai bine cum sa faca atmosfera, iar unele, cum e si cazul Petrica Andrei Orchestra, ofera mai multe tipuri de servicii muzicale. De la muzica lautareasca, gipsy, populara, coveruri pana la orice alta muzica de petrecere, jazz sau blues si nu numai.
Mirii pot pregati un playlist in prealabil si apoi, impreuna cu formatia evenimente aleasa sau cu DJ-ul vor putea hotari mai usor programul evenimentului.
Si incercati sa tineti cont ca fiind un eveniment ce reuneste mai multe catogorii de varsta, repertoriul formatiei de nunta, trupa cover, taraf lautari, trebuie sa fie adaptat in asa fel incat sa multumeasca o mare parte din invitati, daca nu pe toata lumea.
Vorba aceea, unde s-a mai pomenit nunta fara muzica? Insa, dupa cum am mai spus, mare atentie la calitatea sunetului. Desi daca veti colabora cu Petrica Andrei Orchestra, nu prea aveti motive de ingrijorare in acest sens.

FORMATIE NUNTA FORMATIE NUNTA BUCURESTI TRUPA COVER TRUPE COVER ORCHESTRA NUNTA ORCHESTRA EVENIMENTE TARAF LAUTARI TARAF LAUTARI NUNTA

Call Now